Mulberry Oslo Norge,Mulberry Vesker,Mulberry Outlet

MULBERRY grunnlegger Roger Saul, siden 1970 i landskapet Somerset MULBERRY lær for å skape rike, satte de den tiden bevart ånden av rom-tid bakgrunn, og skinnvarer av ekte materialer og utseende av originalitet er enda mer attraktivt for MULBERRY meteorlignende opphav til en viktig faktor. MULBERRY den mer enn et århundre med britisk veteran, og mest historiske boutique, som har vært i lavvann, men etter den splitter yngre, multi-pocket, multi-spenner, nagler så mange attraktive og praktisk kombinasjon av design, nok en gang blåst verden.

MULBERRY spesialiserer seg på lærvarer, fra sør-vest for England MULBERRY ypperlig håndverkere inne i fabrikkbygningen, kombinert med praktisk, original og lær touch, oppfinnsomhet og kreativ design vakker flykte fra den andre merkevare stil, til klassisk antikk stil, råvarer tykk og sterk lukt av lær, utstrakt bruk av metall nagler og spenne, den gamle kobber av metalldeler, kan det ikke unngå å tenke på middelalderen i Europa, litt enkel, uskyldig drøm slott med riddere, er dette shoddy sekundær produkter kan ikke lett imitere legende. Siden spesiell oppmerksomhet til materiale, slik at samme pakke penger i forskjellige skinn produksjon, viser en smaken er ikke det samme, for eksempel eksotiske Kongo lær, grov Scotchgrain skinn, og fin kvalitet britiske Matt hanske lær, holdbarhet Selvfølgelig, uten forskjell av noen art, men med forskjellig farge, som alle kan finne den mest egnet til pigment deres, som om skreddersydde generelt, så mange fasjonable menn og kvinner er vanskelig å motstå sin sjarm

MULBERRY og mange gjenfødt som en klassisk gammel merke, siden 2000, etter injeksjon av nye investeringer, raske transformasjonen av merkevaren, selv i september 2004 vant British Fashion Council tildelt "Best Accessory Designer 2004", er merket en helt sikker. I de siste årene mest kjent populære pakken skal, unntatt med Hermès Birkin ekko form av Bayswater, er det moderne og funksjonell fullt Roxanne, er hver og en kostbar og lite antall charterfly hit er svært lav.

2012 tilbedelse kjendiser iført effekt av gaven, kan fra Storbritannia sies at en hundre år gammel MULBERRY varmt i Taiwan er det mange damer som bærer sin debut i Europas kjærlighet er uendelig antall med en supermodell, er toppen supermodell Kate Moss sin Kjente modeller ─ ─ Bayswater lojale støttespillere. Storbritannias fremste merkevare, etablert siden tidlig på 1970-tallet, har vært den mest innovative britiske avant-garde stil senior skinn. I 2000 som en designer utnevnt Nicholas Knightley, jo mer etablere sin elegante, høy kvalitet merkevare image, og populære internasjonale markedet på kort sikt, USA, Asia, er business blomstrende.

Mulberry grunnlegger Roger Saul, siden 1970 i landskapet Somerset MULBERRY skinn Kingdom, sette ånden av rom-tid bakgrunn har blitt bevart, og lær av de virkelige materialer og den opprinnelige utseende er attraktivt for MULBERRY meteorlignende opphav til en viktig faktor. MULBERRY, mer enn et århundre med britisk veteran, og mest historiske boutique, som har vært i lavvann, men etter den splitter yngre, multi-pocket, multi-spenner, nagler så kombinert med vakker og praktisk design, nok en gang blåst verden.

MULBERRY spesialiserer seg på lærvarer, etter Mulberry ligger i Sørvest-England fabrikken dyktige håndverkere til å bygge, kombinert med praktisk, original og lær touch, oppfinnsomhet og kreativ design for å unnslippe annet merke vakker stil, til klassisk antikk stil, råvarer tykk og sterk lukt av lær, utstrakt bruk av metall nagler og spenne, den gamle kobber av metalldeler, er det minner om middelalderens Europa, litt enkel, uskyldig drøm slott med riddere, er dette shoddy sekundær produktene kan ikke lett imitere legende. Spesiell oppmerksomhet til materialet, slik at den samme delen av pakken i ulike lærvareindustri, viser en smaken er ikke det samme, for eksempel eksotiske Kongo lær, grov Scotchgrain skinn og høy kvalitet og utsøkt britisk Matt hanske lær, holdbarhet Selvfølgelig, uavhengig av forskjell av noen art, men med forskjellig farging, kan hvem som helst finne den mest egnet til pigment deres, som om skreddersydde generelt, så mange fasjonable menn og kvinner er vanskelig å motstå sin sjarm.